Beton Ciré

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een betonlook en geeft een unieke en moderne sfeer.  Het is een watervaste cementgebonden mortel. Het beton is water- en schokbestendig en geheel voegloos. Het is daarom geschikt voor de badkamer, douche of wastafel, maar ook voor een aanrechtblad of een openhaard. Bekijk de foto slider hieronder voor verschillende voorbeelden.

Werkzaamheden

Beton Ciré is in 76 kleuren beschikbaar. Mocht u op zoek zijn naar de juiste kleur, dan kan ik u voorzien van staaltjes. Beton ciré is een bewerkelijk product, hou er daarom rekening mee dat het ongeveer een week duurt voordat het afgewerkt is.

Beton Ciré schoon houden

Beton Ciré moet net zoals tegels ook schoon gemaakt worden. Het voordeel is alleen dat u geen voegen meer hebt. U mag beton ciré niet met chemische producten schoonmaken, want dat tast de coating aan. Het beste kunt u schoonmaakazijn of groene zeep gebruiken.

Onderhoud

Onderhoud van beton ciré is nodig om de duurzaamheid van het product te garanderen. Daarom is het van belang om de 5 á 6 jaar een nieuwe coating aan te brengen.

  • aanrechtblad beton cire